image
 |  4 25 Липня 2023 | 21:13

Загиблого захисника з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»

Згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського від 30 березня 2023 року N190 орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагородили Савчука Віктора Івановича (посмертно).

24 липня нагороду отримала тітка загиблого Галина Василівна Мушка, - повідомили на сайті Ратнівської громади.

Нагороду вручив, ставши на знак глибокої шани на одне коліно, заступник начальника Другого відділу Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Корецький.

Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, вручаючи Галині Василівні документи про нагородження, висловив глибоку вдячність усіх жителів громади за мужність і героїзм, виявлені Віктором Савчуком при виконанні військового обовʼязку по захисту суверенітету та територіальної цілісності України. Віталій Іванович запевнив усіх присутніх, що світла памʼять про Віктора, як і про кожного нашого героїчного захисника, назавжди залишиться в наших серцях.

Вручили рідним: воїна з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»

Галина Василівна звернулась до присутніх, зазначивши, що Віктор віддав своє життя, оберігаючи наш спокій, наближаючи Перемогу та закликала памʼятати про тих, завдяки кому ми маємо можливість продовжувати жити у своїй рідній країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непоправна втрата: на війні загинув 24-річний волинянин

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити