image
 |  187 19 Березня 2024 | 16:16

Загроза нового наступу рф на Сумщині та Чернігівщині: що кажуть у ГУР

Росія навмисно запускає інформаційну атаку про нібито новий наступ у Сумській та Чернігівській областях на півночі України.

Сили оборони відстежують там ситуацію та займається укріпленням кордону. Про це у коментарі LIGA.net розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ за добу знешкодили 840 окупантів

За його словами, подібні чутки загарбники поширювали вже неодноразово. Однак, вони стосувалися ймовірного загострення з території Білорусі. Цього разу йдеться про Чернігівщину та Сумщину.

"З іншого боку, загроза постійно зберігається, тому ситуація відстежується і щодо формування, і щодо передислокації угруповань. Звичайно, ведеться робота з посилення кордону. Тобто жодних несподіванок в цій ситуації не буде", - сказав Юсов.

Він також розповів, що біля кордону з Україною у цьому регіоні, як і раніше, зосереджено близько 19 тис. російських військових. А передислокація окремих частин росіян пов'язана з бойовими діями, які відбуваються протягом останнього тижня у Бєлгородській області РФ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити