image
 |  13 5 Січня 2023 | 08:54

Захисник «Азовсталі» Діанов передав понад 2 мільйони на лікування бійця волинської бригади

Захисник «Азовсталі» Михайло Діанов передав понад два мільйони гривень на біонічні протези для свого побратима Романа Григоряна, який служив у волинській бригаді.

Про це Михайло Діанов повідомив у соцмережі instagram.

«Це один з тисяч героїв війни. Роман Григорян. Він з Хмельниччини, майже земляк. Ще й батько доньки. Він бився на східному напрямку у лавах 14 бригади імені Князя Романа. Під тим самим Бахмутом в липні він потрапив під касету. Втратив праву руку і праву ногу. Завдяки вашій допомозі мені, Роману в ці дні в Міннеаполісі (США) ставлять якісні біонічні протези. На це я передав трохи більше 2 млн грн з ваших донатів. Якщо точно - 52 313 доларів. Дізнався я про його потребу, коли сам був на операції в США. У Вашингтоні почув його історію. Поспілкувались з хлопцями з @PROTEZ Foundation. Домовились. Ваша допомога мені тепер дозволить Роману ходити і обіймати доньку. Сподіваюсь, нам ще випаде можливість поспілкуватись особисто», – написав Михайло.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити