image
 |  2 24 Вересня 2022 | 20:26

Захиснику Маріуполя Діанову за добу зібрали понад 6 млн грн на лікування

Українці лише через monobank за добу зібрали понад 6,6 мільйона гривень на лікування морпіха і захисника Маріуполя Михайла Діанова, який повернувся з полону дуже виснаженим через недоїдання та поранення.

Про це пише Громадське.

Збір коштів організували в monobank.

Також кошти можна було надсилати й на інші рахунки. Зрештою сестра Діанова розповіла, що збір закривають, тому що почали з'являтися шахраї, які оголосили фейкові збори коштів.

Як напередодні нам розповіла сестра Михайла Альона Лаврушко, він повернувся з полону дуже виснаженим через недоїдання та поранення. Насамперед йому необхідно набрати вагу. Для цього потрібно щонайменше 1,5-2 місяці.

Після цього чоловіку мають прооперувати руку. Напередодні журналістка Віолетта Кіртока повідомила, що рука Михайла не зрослася, у ній не вистачає 4 см кістки.

«Вона тримається на "чесному слові", це помітно на опублікованій фотографії. Кістка роздроблена. Виявляється, він із таким пораненням продовжував воювати», — розповідає Альона Лаврушко.

Вона каже, що брата виснажило не лише недоїдання, але й поранення в руку і ногу. Однак чи будуть потрібні операції на нозі, поки не обговорювалось. Зараз важливо полікувати руку.

«Фото руки Михайла ми публікували з його дозволу. Він не був проти, сказав: "Хай люди бачать, якою ціною дається перемога"», — пояснює сестра. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Критична анорексія - розповіли про стан звільнених полонених

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити