image
 |  77 1 Липня 2022 | 14:06

Захопити Харків ворогу ніколи не вдасться, – т.в.о. командира 49-го окремого стрілецького батальйону ЗСУ «Карпатська Січ» «Легіону Свободи»

На Ізюмському напрямку ситуація стабільно напружена. На цьому акцентувала тимчасово виконуюча обов'язки командира 49-го окремого стрілецького батальйону ЗСУ «Карпатська Січ» «Легіону Свободи» Марія Чашка.

«Ворог нарощує сили та час від часу робить безуспішні спроби йти на прорив з метою оточення Слов’янська. Триває постійний обстріл з артилерії, зокрема й далекобійної, авіації не лише наших військових позицій, а й багатьох населених пунктів на Ізюмському напрямку. Проте ми знову маємо успіхи в знищенні ворожої техніки та живої сили, нові закріплені позиції, які надійно утримуємо», - зазначила.

За відчуттями Чашки, рашисти намагаються зосередити свої головні сили на захопленні максимуму територій Донецької та Луганської областей.

«Думаю, вони чітко усвідомлюють, що захопити Харків їм вже ніколи не вдасться, так як колись не вдалося захопити Київ», - зауважила.

На територіях, наближених до лінії фронту, яку тримає батальйон «Карпатська січ», ситуація, наголосила т.в.о. комбата, абсолютно стабільна. Засобами та силами волонтерів надається гуманітарна допомога.

«Люди мають, що їсти, є продукти, переважно є вся інфраструктура. Після обстрілів час від часу доводиться налагоджувати постачання електроенергії та води, але з цим доволі успішно справляються комунальні служби», - резюмувала.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити