image
 |  7 21 Жовтня 2020 | 17:09

Закоханий 18-річний волинянин надіслав фейкові понад 60 тисяч гривень

Знайомство в інтернеті коштувало хлопцеві з Волині понад 60 000 гривень.

Про ситуацію розповіли в поліції Володимира-Волинського.

«Я захворіла на Covid-19, терміново треба гроші на лікування, допоможеш?» – таке повідомлення отримав 18-річний житель одного із сіл Володимир-Волинського району від дівчини, з якою познайомився напередодні в соціальній мережі «Інстаграм».

З липня 2020 року компанія друзів знайшла можливість «підзаробити» грошей. Вони вирішили створити фейковий акаунт дівчини, на імя Сапіга Аня і вигадували проблеми із її здоров’ям, аби видурити кошти.

У результаті шахраї, вигадуючи нові проблеми після перенесеного коронавірусу, за місяць видурили із закоханого 62 тисячі 700 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій не помітив червоний світлофор: на Волині - ДТП за участі легковика та маршрутки (ФОТО)

Працівниками Володимир-Волинського відділу поліції за цим фактом проведено оперативно-розшукові та слідчі дії, головному фігуранту справи оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 с. 190 Кримінального кодексу України ( Шахрайство). Тепер зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити