image
 |  2 22 Травня 2019 | 20:26

Закон про люстрацію навіть після «кастрації» забороняє Богдану обіймати посади, – Тягнибок

Новопризначений глава Адміністрації Президента Андрій Богдан був урядовим уповноваженим з питань антикорупційної політики в уряді Миколи Азарова. А Закон про люстрацію (стаття 2, пункт 5), навіть після «кастрації» олігархічною владою, ЗАБОРОНЯЄ йому обіймати посади в органах державної влади до 2024 року.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Тягнибок констатує: під час інавгурації Зеленський заявив, що готовий до компромісів з Кремлем. Учора народний депутат, свободівець Андрій Іллєнко у прямому ефірі звернувся до новопризначеного глави Адміністрації Президента Андрія Богдана із запитанням: про які саме компроміси йдеться та чи існують у «команди Зе» червоні лінії у цих компромісах?

«Відповідь була прогнозованою. Вочевидь, і федералізацію України можна, і амністію московським найманцям, і російську – другу державну, і реінтеграцію Донбасу на умовах Путіна, і так званий референдум про замирення з Московією. Коротше кажучи – капітуляцію… А, зрештою, чого ще можна було очікувати від людини з таким минулим?

Річ у тім, що Андрій Богдан був урядовим уповноваженим з питань антикорупційної політики в уряді Миколи Азарова. А Закон про люстрацію (стаття 2, пункт 5), навіть після «кастрації» олігархічною владою, ЗАБОРОНЯЄ йому обіймати посади в органах державної влади до 2024 року. То у мене єдине питання: ЧОМУ цю людину призначено Головою Адміністрації Президента?! Це ж пряме порушення закону!» – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрист Коломойського очолив адміністрацію Президента

«Пригадується, казав нещодавно тепер уже Президент Зеленський: «Якщо порушу закон, то сам піду у відставку»... – резюмує Олег Тягнибок.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити