image
 |  4 12 Травня 2022 | 10:23

Закордонні компанії перестали продавати морські круїзи росіянам

Декілька круїзних компаній, серед яких Carnival Cruise Line, Princess Cruises і Costa Cruises призупинили продажі круїзів росіянам.

Як повідомили в Асоціації туроператорів росії, ці компанії не підтверджують нові бронювання.

Так, агенти-партнери Costa Cruises повідомили, що більше не прийматимуть заявки на круїзи від «громадян, які проживають на території російської федерації, республіки білорусь, а також на території Донецької та Луганської областей України».

Аналогічні кроки зробили Carnival Cruise Line, Princess Cruises, Cunard Line, Holland America Line Cruises, Regent Seven Seas Cruises і Seabourn Cruise Line.

Компанія Costa Cruises в офіційному повідомленні повідомила, що таке рішення пов’язане із санкціями проти рф з боку низки держав. У спілкуванні з російськими партнерами компанія Costa Cruises пояснює все фінансовими ризиками.

Згідно з роз’ясненням від компанії, громадянин росії зможе вирушити до круїзу на їхньому лайнері лише в одному випадку – якщо має як мінімум ВНЖ іншої країни (тобто проживає поза росією), використовуватиме для оплати банківський рахунок іншої країни та забронює поїздку в іноземному турагентстві.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити