image
 |  13 28 Вересня 2019 | 21:59

Замість студмістечка і науково-технічного парку – бур'яни, сміття і розруха (ФОТО)

На території майбутнього студентського містечка Східноєвропейського університету імені Лесі Українки вже понад десятиліття панує розруха та занепад і немає жодних ознак підготовки до використання ділянки площею понад 8 гектарів за цільовим призначенням.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Ділянка площею 8,14 га виділена у користування Східноєвропейському університету імені Лесі Українки для реконструкції існуючих будівель та будівництва навчальних корпусів та гуртожитків. Вона знаходиться на території колишньої військової частини, що на розі вулиць Львівської і Володимирської. Площа ділянки – 8,14 гектара.

Вперше про плани збудувати студмістечко у Луцьку Ігор Коцан розповів ще у грудні 2006 року на прес-конференції. У травні 2013 року Ігор Коцан запевняв, що розроблена передпроєктна пропозиція студентського містечка. У проєкті передбачалось будівництво гуртожитків, наукових лабораторій, спорткомплексу, центру дозвілля та виробничих приміщень.

Зараз уже 2019 рік, але ніяких ознак будівельних робіт непомітно. Величезна територія майже в центрі міста Луцьк заросла бур'янами, розташовані там кілька будівель руйнуються, валяється сміття, навколо панує занепад і розруха. Паркан навколо колишньої військової частини теж перебуває не в найкращому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ректор волинського вишу намагається приховати нагороду від Російської Федерації

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити