image
 |  5 5 Червня 2019 | 15:17

Замість того, щоб готуватись до жнив, аграрії відбиватимуться від перевірок, - волинський фермер про законодавчі нововведення

Аграрії замість того, щоб готуватись до жнив, відбиватимуться від перевірок, бо тепер мають отримати ліцензію для зберігання пального для потреб господарств. 

Про це написав у фейсбуці голова фермерського господарства «Карпо-Агро» та депутат Володимир-Волинської райради від ВО «Свобода» Павло Карпюк.

«Чергове покращення від Верховної Ради для «простоти і легкості ведення бізнесу» в секторі сільського господарства. Тепер кожен малий та середній аграрій повинен отримати ліцензію для зберігання пального для власних потреб господарства, іншими словами оформити (збудувати) свою АЗС на території господарства. Тепер думаємо - відвести землю під АЗС, зібрати весь пакет документів під АЗС, все це помножити на тотальну корупцію в тих держпредставництвах, стає зрозуміло, що цей процес виглядає не реально. А закон вступає в силу з - 1го липня!!! Штрафи космічні! Це черговий прийом для того аби аграрій замість того, щоб готуватись до жнив, готувався відбиватись від перевірок. Вдуматись, щоб заправити власний трактор - має бути ціла АЗС. «Не можеш допомогти, то хоч не заважай», але то не про нашу ВР. Вони дійсно там працюють на знищення, а не на розвиток», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місцеві ради мають сприяти інвесторам, а не вставляти палки в колеса, – Павло Карпюк

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити