image
 |  0 16 Листопада 2018 | 11:16

Заможний киянин-латифундист призначений заступником голови Любомльської РДА

Заступником голови Любомльської райдержадміністрації призначений Олександр Бурихайло, киянин, який разом з дружиною є власником двох житлових будинків, однієї квартири та вісьми земельних ділянок у Києві та Київській області.
Про це стало відомо з декларації чиновника.
Частина ділянок оформлена на Олександра Бурихайла, а інша - на його дружину Світлану Голосову. Також на його дружину записаний незавершений будинок площею у 499 квадратів у місті Києві.
Олександр Бурихайло має у влансості автомобіль TOYOTA LAND CRUISER 200 (2012 року випуску). Його дружина - TOYOTA Модель HIGHLANDER (2011 рік випуску).
На рахунках у Олександра Бурихайла 130 тисяч грн та 2500 євро, у дружини - 17 тис доларів.
Крім того, відомо, що Олександр Бурихайло пов'язаний із Товариством з обмеженою відповідальністю "Укртехноімпорт" як власник та керівник.
Також вказана особа працювала заступником начальника Управління методології бухгалтерського обліку - начальник відділу методології бухгалтерського обліку підприємницької діяльності департаменту податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України і зарахована до списку Президентського кадрового резерву за пріоритетними сферами державного управління.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій луцької маршрутки недолюблює дітей-пасажирів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити