image
 |  0 12 Лютого 2019 | 00:34

Запекла війна: «фанат» хутряної ферми на Волині погрожує журналістам

Після публікації розслідування про відкриття норкової ферми на Волині в адресу журналістів "Сили правди" почали надходити погрози.

Про це інформує Оксана Петрук на сторінці у facebook.

"Учора, після громадських обговорень у селі Підгірне, я побачила у Facebook кометарі від Володимира Поліщука. Чоловік написав, що "треба вичислити ту суку яка це пише". Щоб з'ясувати, що саме так зечипило чоловіка і для чого мене вичисляти, я вирішила сама приїхати до нього. Я знала його дружину і вважала, що можемо вияснити все цивілізовано. Однак я помилилась. Герой вживу нічим не відрізнявся від фейсбучного. Кричав, хамив і накінець вийняв телефон і почав мене фоткати. До слова, швагро цього невігласа очолює Держпродспоживслужбу в районі, де якраз і будується норкова ферма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Шикуватимуть» чиновники без односельчан: деталі відкриття скандальної ферми на Волині

Я звернулась в ГУНП з заявою про погрози. Сказати, що після розмови зі слідчим мене опанував відчай, це не сказати нічого. Наша розмова скидалася на шоу «Говорить Україна», бо правоохоронець спочатку затіяв дискусію з приводу фактів викладених у публікації. Співробітника поліції більше цікавило які можуть бути притензії до фермера, ніж те з чим я власне звертаюся. Він також висловив припущення, що швидше за все це повідомлення не будуть вносити в ЄРДР. Ситуація спонукає мене винести все в публічну площину. Прикро. Страшна країна. Дика", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити