image
 |  607 14 Березня 2024 | 09:54

Заплатять споживачі: у Володимирі «Волиньгаз» перевірить понад 70 багатоповерхівок

У Володимирі «Волиньгаз» планує провести техобслуговування внутрішньобудинкових газових мереж у понад 70 багатоповерхівках.

Про це йшлося під час зустрічі першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука з головами ЖБК та ОСББ, - пише ВолиньUA.

На зустрічі також був присутній начальник відділу техобслуговування Волинської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» Роман Шабала, який розповів про нові правила технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж. Зокрема, йшлося про те, що техобслуговування внутрішньобудинкових газових мереж насамперед потрібне заради збереження життя людей.

Як наголосив представник «Волиньгазу», стан системи газопостачання всередині будинків контролюватиметься фахівцями, разом з тим, мережі перевірятимуться на щільність і можливі витоки газу, а несправності усуватимуть. Оплата за надані послуги здійснюватиметься по факту.

«Цьогоріч заплановано провести техобслуговування в 70 багатоповерхівках міста Володимир. Інформація про адреси будинків та орієнтовна кошторисна вартість з технічного обслуговування багатоквартирних будинків на 2024 рік розміщена на нашому офіційному сайті в розділі «Важлива інформація», – розповів Роман Шабала. – Близько 80-100 грн з однієї квартири потрібно оплатити раз у три роки за техобслуговування внутрішньобудинкових газових мереж. Ця сума незначна, а безпека та життя людей – головне. Найкращий варіант – це одноразовий платіж від ОСББ, а не кожного власника квартири, бо в умовах воєнного стану не всі є у своїх помешканнях».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З підвалів двох будинків у Володимирі відкачують воду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити