image
 |  4 2 Травня 2023 | 21:14

Застосунок знайомств Tinder покине росію до 30 червня

Власник застосунку для пошуку знайомств Tinder Match Group заявив, що покине росію до 30 червня, посилаючись на необхідність захисту прав людини.

Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

«Ми прагнемо захищати права людини», – наголосили у компанії у щорічному звіті про вплив, опублікованому в понеділок.

«Наші бренди вживають заходів щодо обмеження доступу до своїх послуг у росії та завершать свій вихід з російського ринку до 30 червня 2023 року».

Акціонер Match Friends Fiduciary Corp сказав, що Match подала приклад для інших, пов’язавши своє рішення з ризиками для прав людини, з якими стикається український народ.

Джефф Перкінс, виконавчий директор Friends Fiduciary, сказав Reuters, що бізнес, який торгує на довірі, мав вагомі причини залишити росію: «Для надійного бренду не дуже добре продовжувати діяльність у країні, де Міжнародний кримінальний суд висунув звинувачення главі держави».

Нагадаємо, що багато провайдерів цифрових послуг у росії, як-от Spotify і Netflix, припинили роботу незабаром після того, як москва почала військову кампанію в Україні в лютому 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У білорусі поменшало російських військових

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити