image
 |  2543 15 Травня 2024 | 11:35

Заступник голови Волинської обласної ради отримав квартиру

Заступнику голови Волинської обласної ради Григорію Пустовіту з третього разу дали квартиру у Луцьку як військовослужбовцю.

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет міської ради 15 травня, - пише ВолиньUA.

Таким чином Пустовіту, дружині та синові виділили двокімнатну квартиру на вулиці Зоряна (колишня Арцеулова). Загальна площа приміщення – 64,7 м2, а житлова – 31,4 м2.

Директорка юридичного департаменту міськради Наталія Юрченко повідомила, що 21 березня 2024 року Волинським окружним адміністративним судом було прийняте рішення за позовом квартирно-експлуатаційного відділу міста Володимир. Останній позивався проти виконавчого комітету Луцької міської ради. Й просив визнати протиправною бездіяльність виконкому у невидачі квартири Григорію Пустовіту та його родині.

«Рішенням суду такий позов був задоволений і виконавчий комітет зобов’язали прийняти це рішення. Якщо ви пригадуєте, в добровільному порядку таке рішення виносилось на попередніх виконкомах. Однак не зібрало достатньої кількості голосів. Тому квартирно-експлуатаційний відділ міста Володимир звернувся з відповідним позовом до суду», – розповіла Юрченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інцидент був ще в березні: на Волині вчителька, яка висипала чіпси на голову учениці, прокоментувала ситуацію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити