image
 |  4 2 Липня 2021 | 09:36

Заступником голови Камінь-Каширської райдержадміністрації став любешівець

1 липня очільниця виконавчої гілки влади в Камінь-Каширському районі Ольга Ващук представила колективу свого новопризначеного заступника. Ним став Юрій Куницький.

Відповідне розпорядження голова райдержадміністрації підписала 30 червня 2021 року, - повідомляється на сайті РДА. Тож відсьогодні Юрій Степанович приступає до виконання службових обов’язків.

Посадовець – із Любешівщини, а відтак працюватиме на віддаленому робочому місці, –  повідомляє любешівська газета "Нове життя".

Ольга Ващук привітала Юрія Куницького з новою посадою і побажала успіхів у роботі. У свою чергу, заступник голови РДА подякував керівництву за наданий кредит довіри.

До слова, Юрій Куницький працював у лісовій галузі, а згодом – у приватному секторі. У 2020 році Юрій Степанович балотувався на посаду Любешівського селищного голови. І, за кількістю голосів, посів другу сходинку. Його тоді підтримали 3107 любешівців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі неподалік Луцька з'явиться новий дитячий спортивний майданчик (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити