image
 |  7 29 Квітня 2020 | 16:19

Заступниця голови Волинської ОДА продемонструвала кричущу управлінську некомпетентність

Заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак продемонструвала низький фаховий рівень знань про область та її адміністративний устрій.

Висновок про це напрошується з перегляду її коментарів, наданих телеканалу «Аверс».

Журналісти попросили чиновницю розказати, що їй відомо про Волинь. Відповідь Тетяни Щербак показала, що обсяг її знань про територію, на якій вона представляє владу, дуже поверховий та мізерний.

«Що я знаю про Волинь? Це одна із областей в Україні. Область, яка є прикордонною. Має величезне історично польське надбання. Область, яка досить довгий час була польською. Область, яка може бути фінансовим раєм і має величезні шанси для розвитку», - відповіла вона.

Водночас, Тетяна Щербак також продемонструвала відсутність знань про адміністративний поділ області. На її думку, під Луцьком існує окрема Прилуцька ОТГ, хоча така адміністративна одиниця ніколи не була створена у природі. Мало того, її створення навіть ніколи не планувалося.

Проте з якогось дива Тетяна Щербак вважає, що ніякого приєднання Прилуцької сільради до Луцька не відбулося. За її словами, децентралізацію «ніхто не підписував». Насправді ж, ще у вересні 2018 року Волинська ОДА затвердила приєднання Прилуцької сільради до Луцька. Потім відповідне рішення підтримала Волинська обласна рада. 5 вересня Луцька міська рада підтримала приєднання територіальної громади Прилуцької сільської ради до Луцька. А 25 жовтня 2019 року Прилуцька сільрада одноголосно вирішила приєднатися до Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській ОДА уже роздають землі, до яких адміністрація не має жодного стосунку (ВІДЕО)

Нагадаємо, що напередодні заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак без будь-яких підстав підписала документи про передачу в спадкову оренду півгектара землі у селі Жабка, яке входить до складу Луцької міської ОТГ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити