image
 |  4 26 Грудня 2021 | 19:32

Засудили волинянина, який двічі «відзначився» побиттям поліцейського

На Волині винесли вирок хулігану, який одинадцять років тому чинив супротив міліції та побив міліціонера. У 2020 році він повторив свій «подвиг», знову вчинивши опір правоохоронцям під час затримання.

Про це стало відомо з вироку Іваничівського районного суду Волинської області.

Як стало відомо з матеріалів справи, вночі 23 грудня 2011 року дільничий інспектор міліції Іваничівського РВ УМВС України виявив двох п’яних осіб на вулиці Грушевського в смт Іваничі, які порушували громадський порядок. Один із чоловіків вдарив міліціонера ліктем по голові. Після цього хуліганів доставили у відділок для складання адміністративних протоколів. Коли ж вони проходили освідування на стан алкогольного сп’яніння в Іваничівській ЦРЛ, інший чоловік, який у цій справі був обвинуваченим, почав ображати міліціонерів та лікарів нецензурними словами. Міліціонери вимушені були застосувати до нього фізичну силу. Проте обвинувачений чинив супротив та виривався, згодом він кинув телефоном в одного з міліціонерів, а іншого вдарив в обличчя.

Також у матеріалах справи йдеться про ще один епізод побиття правоохоронця та опір поліцейським 22 серпня 2020 року. Під час затримання за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП, обвинувачений побив поліцейського, завдавши йому удари кулаком та ногою в область грудної клітки. Коли ж на місце злочину прибули ще троє поліцейських, обвинувачений продовжив чинити опір, аж поки на нього не одягнули кайданки.

У суді дебошир визнав свою вину лише частково, проте після дослідження доказів суд дійшов висновку, що його винуватість повністю доведена.

В підсумку йому призначили покарання у виді одного року та одного місяця позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині орудують шахраї, які продають неіснуючі дрова

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити