image
 |  4 13 Січня 2021 | 22:24

Затpимали двох лучан, які викpали та спалили автівку

Працівники кримінальної поліції викрили зловмисників, що незаконно заволоділи транспортним засобом у Луцькому районі.

Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Власник залишив автівку у селі Струмівка через технічні несправності. За декілька днів транспортний засіб виявили у полі згорілим.

10 січня до поліції звернувся мешканець Луцького району. Чоловік повідомив, що у зв’язку із технічними несправностями залишив свій автомобіль Ford Mondeo у селі Струмівка, коли за декілька днів повернувся, транспортного засобу вже не було на місці.

В цей же день низка засобів масової інформації Волині опублікували новину, що на одній із ґрунтових доріг між селами Гаражджа та Воротнів виявили згорілу автівку. Правоохоронці з'ясували, що транспортний засіб належить заявнику.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Луцьком вибухнула автівка (ВІДЕО)

Під час розслідування співробітники кримінальної поліції Луцького районного управління поліції встановили, що до угону автомобіля причетні 21-річний та 39-річний лучани. Нині вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри у вчиненні кримінального правопорушення, опісля чоловікам обиратимуть запобіжний захід. Досудове слідство триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити