image
 |  0 3 Серпня 2020 | 12:01

Прокуратура прокоментувала затримання бандитів, які напали на волинянина (ФОТО)

Завдяки скоординованим Володимир-Волинською місцевою прокуратурою діям працівників поліції невдовзі після вчинення злочину вдалося затримати трьох мешканців Житомирської області, які зранку 2 серпня 2020 року на території Нововолинського ринку вчинили розбійний напад на громадянина.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волинської області.

Застосувавши перцевий балончик та фізичне насильство, двоє нападників викрали у чоловіка барсетку з грішми (230 тис. грн, 10 тис. доларів США, 11 тис. євро, 25 тис. польських злотих) та втекли автомобілем, за кермом якого перебував їхній третій спільник, у напрямку Львова.

За дві години правоохоронці затримали авто на блок-пості «Опарипси» у Рівненській області.

Під час затримання 50-річний раніше судимий уже за розбій громадянин намагався втекти зі здобиччю, проте це йому не вдалося.

І його, і його спільників – 48-річного раніше судимого та 24-річного не судимого жителів Житомирщини – було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Затриманим буде повідомлено про підозру у вчиненні групою осіб розбою, спрямованого на заволодіння майном у особливо великих розмірах (ч.4 с.187 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто розсилає луцьким підприємцям «листи щастя» про посилення карантину

Прокурори також клопотатимуть про обрання усім трьом запобіжного заходу у виді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Довідково: згідно із санкцією ч.4. ст. 187 ККУ, розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою - карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити