image
 |  2 1 Квітня 2022 | 23:01

Затримали генерал-майора СБУ в запасі, який намагався незаконно потрапити до Угорщини

Затримали генерал-майора СБУ в запасі, який намагався незаконно потрапити до Угорщини з підробленою довідкою про непридатність до служби.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Так, сьогодні, 1 квітня, під час спроби незаконного перетину державного кордону України був затриманий офіцер запасу СБУ.

В умовах воєнного стану генерал-майор використав підроблені документи аби потрапити до Угорщини через пункт пропуску «Тиса», що на Закарпатті.

Зокрема, він надав фальшиву довідку про нібито непридатність до військової служби та «понизив» себе у званні до рядового.

За цим фактом слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань у Львові внесли відомості до ЄРДР за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії.

Як повідомив журналіст Віталій Глагола, відставним генерал-майором СБУ, який намагався незаконно перетнути кордон з Угорщиною та був затриманий ДБР, виявився Леонід П'ята, екскерівник Департаменту захисту національної державності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити