image
 |  4 20 Серпня 2018 | 16:52

Затримали львів'янина, що вдарив ножем поліцейського

Жителю Львова, який 17 серпня поранив ножем поліцейського судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.
Про це повідомляє "УНН".
"Галицьким районним судом м. Львова підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави", - йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, у ході комплексного відпрацювання міста оперативники помітили осіб, які у центрі міста наносили фарбою напис на фасад будинку.
Аби уникнути затримання, зловмисник наніс правоохоронцеві один удар ножем у грудну клітку, спричинивши проникаюче поранення, яке за своїм характером відноситься до тяжкого тілесного ушкодження, що є небезпечним для життя потерпілого.
Після скоєного, правопорушник одразу був затриманий працівниками поліції.
За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, працівниками Нацполіції, повідомлено про підозру 20-річному львів’янину у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України.
Нагадаємо, один із зловмисників поранив ножем на 33-річного оперуповноваженого. Інцидент стався вночі у Львові.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київська поліція знайшла жінку, яка викинула немовля
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити