image
 |  9 12 Квітня 2018 | 10:16

Затримали «мінера» лікарні у Луцьку (ФОТО)

Чоловіка, який повідомив про замінування Волинської обласної клінічної лікарні, затримали. У його квартирі знайшли близько десяти мобільних телефонів та багато сім-карт.
Затримання відбулось ввечері у середу, 11 квітня, - повідомляє «Волинь24».
Нагадаємо, 11 квітня близько 19:15 поліцію повідомили про замінування обласної лікарні. За 30 хвилин 750 пацієнтів лікарні евакуювали.
Згодом чоловіка, який повідомив про замінування затримали, а сам заклад прочесали правоохоронці та рятувальники – вибухівки вони не знайшли.
Виявилось, що повідомив про замінування 39-річний лучанин напідпитку. Для чого це зробив, він не пояснює.
Чоловіка вирахували працівники Служби безпеки України. У квартирі на вулиці Чорновола знайшли і сім-карту, і телефон, з якого він дзвонив у поліцію з повідомленням про замінування. Окрім цього, у помешканні було близько десяти інших мобільних телефонів та сім-карт.
До цього він тиждень телефонував у поліцію з дрібними скаргами. То запевняв, що у нього вкрали куртку, то просив замінити йому дільничного.
Під час затримання 39-річний чоловік поводився агресивно – погрожував та лаявся до поліцейських, в одного з них вирвав мобільний телефон та розламав його навпіл.
До того ж підозрюваний представлявся племінником керівника волинської поліції Петра Шпиги.
Наразі чоловіка затримали. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити