image
 |  9 8 Квітня 2020 | 20:05

Затримали ще одного учасника бандитських розборок на автомийці в Луцьку

Співробітники Головного управління Національної поліції у Волинській області розшукали та затримали 44-річного киянина за скоєння умисного вбивства на одній із автомийок у місті Луцьку.

Йому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою без права внесення застави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє обвинувачених у грабежі волинян постануть перед судом

Нагадаємо, 5 листопада 2018 року під час стрілянини на вулиці Набережній у Луцьку одна людина загинула, двох осіб госпіталізували.

У ході проведення досудового розслідування в кримінальному провадженні відкритому за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 п. 12 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України, слідчі поліції Волині встановили причетність до скоєння цих злочинів одинадцять осіб.

Ще двох осіб, котрі переховуються від органів досудового розслідування поліцейські розшукують, – зазначають у Волинь Онлайн.

Досудове слідство у справі триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці викрили підпільне казино, яке досі діяло у Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити