image
 |  0 21 Травня 2019 | 13:01

Затримали волинського підприємця, за дачу 5 тисяч доларів хабаря посадовцю

Затримали підприємця, який намагався дати хабаря у розмірі 5 тисяч доларів працівнику УЗЕ у Волинській області ДЗЕ НП України.

Про це інформує військова прокуратура Західного регіону України.

20 травня 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону, слідчими Слідчого управління ГУ Національної поліції у Волинській області за матеріалами Управління захисту економіки у Волинській області ДЗЕ Нацполіції України задокументовано факт надання неправомірної вигоди приватним підприємцем, який цим же намагався підкупити начальника одного з відділів УЗЕ у Волинській області ДЗЕ НП України.

Хабар у розмірі 5000 доларів США призначався за припинення документування протиправної діяльності зазначеного підприємця в сфері здійснення публічних закупівель за державні кошти.

Читайте також: 27-річний волинянин збив двох дівчат: потерпілих госпіталізували

Після передачі вказаних коштів, у ході проведення огляду місця події, всю суму виявлено та вилучено у повному обсязі. Хабародавця-підприємця затримано.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії. Вирішуються питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру у вчиненні злочину та звернення до суду з клопотанням про обрання міри запобіжного заходу.

     

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити