image
 |  7 16 Липня 2020 | 20:07

Затримали замовника вбивства заступника міського голови свободівця Юрія Ботнара

Депутат Черкаської міської ради замовив вбивство заступника міського голови свободівця Юрія Ботнара. Слідчі ДБР попередили замовне вбивство заступника міського голови Черкас – замовник затриманий.

Про це інформує ДБР.

Сьогодні, 16 липня, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко повідомив про зникнення свого заступника Юрія Ботнара.

«Сьогодні вранці на робочому місці не виявили заступника міського голови Юрія Ботнара. За інформацією його дружини та батька, учора, близько 19.30, в районі міської ради, посадовець відійшов від свого авто на якусь зустріч. Після цього його телефон вимкнутий, а сам Юрій Андрійович не виходить на зв’язок і не відомо, де перебуває», - йдеться у дописі мера.

Слідчі Державного бюро розслідувань, спільно з Департаментом контррозвідки СБУ за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора затримали депутата Черкаської міської ради, який замовив вбивство заступника міського голови міста Черкас.

Слідством встановлено, що один із депутатів Черкаської міської ради через особистий конфлікт на тлі розподілу сфер впливу, за грошову винагороду намагався організувати умисне вбивство заступника міського голови міста Черкас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатка Луцької міськради від Порошенка – на шляху до статусу мільйонерки

Депутат знайшов посередника, якому доручив підібрати виконавця вбивства та сплатив йому завдаток.

У ході спільної багатоходової спецоперації, правоохоронці імітували вбивство заступника міського голови та після передачі грошей, в якості оплати за злочин, затримали його організатора.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити