image
 |  4 20 Березня 2020 | 12:33

Затримано «на гарячому» посадовця Міністерства юстиції, який був куратором Волині (ФОТО)

Повідомили про підозру у вчинені корупційного порушення високопосадовцю Міністерства юстиції України, який був куратором і Волинської області.

Про це повідомляє пресслужба СБУ у Волинській області.

Керівника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації було затримано «на гарячому». За даними слідства, посадовець вимагав і щомісяця отримував від підпорядкованих керівників установ виконання покарань неправомірну вигоду. Натомість він обіцяв не здійснювати перевірок стосовно дотримання режиму відбування покарань ув’язненими та заходів контролю господарської діяльності вказаних підрозділів.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Заходи із викриття проводилися відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ у Волинській області, Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, спільно з детективами НАБУ, САП, Управлінням внутрішньої безпеки ДКВС, органами юстиції.

Читайте також: Луцький завод «Кромберг енд Шуберт» таки закриють на карантин

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити