image
 |  482 19 Червня 2024 | 20:21

Затвердили детальний план села Зміїнець Луцької громади

Виконком Луцької міської ради затвердив детальний план території в межах вулиць Шкільна, Поліська, Княгининівська та Нижній проїзд у с. Зміїнець Луцької міської територіальної громади.

Про це пише ВолиньUA.

План був розроблений КП «Волиньпроект» Волинської обласної ради. Також в пакеті документів є звіт про стратегічну екологічну оцінку до проєкту, а також повідомлення про оприлюднення проєкту ДДП та звіту про СЕО, викладені на офіційному сайті Луцької міської ради 23.01.2024.

На засіданні міської ради від 31.01.2024 було ухвалено рішення міської ради № 55/90 «Про погодження проєкту детального плану території в межах вулиць Шкільна, Поліська, Княгининівська та Нижній проїзд у с. Зміїнець Луцької міської територіальної громади».

Громадські слухання відбулися 02.05.2024, де за результатами обговорення вирішено підтримати проєкт детального плану території та звіт про СЕО.

Прийняття рішення дозволить впорядкувати забудову мікрорайону в межах вулиць Шкільна, Поліська, Княгининівська та Нижній проїзд у с. Зміїнець Луцької міської територіальної громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екоінспекція на Волині проводить перевірки у сільрадах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити