image
 |  4 10 Березня 2021 | 09:36

Завдання поточної каденції Луцької міськради – закласти фундамент Великого Луцька, - депутат

Поточна каденція Луцької міськради має закласти фундамент Великого Луцька.

Про це під час ефіру на ТРК "Аверс" у програмі "Відкрита влада" заявив депутат Луцької міськради від фракції ВО "Свобода" Володимир Пшибельський.

Обранець громади відзначив, що ця каденція міської ради працюватиме в особливих умовах і виконуватиме особливі завдання.

"Після 25 жовтня розпочалася нова сторінка історії Луцька. Утворилася нова громада. перед якою відразу постало багато викликів. Поточна каденція міської ради особлива. Вона закладає фундамент розвитку Великого Луцька. Роботи попереду дійсно багато. Перед тим як її розпочинати, потрібно провести інвентаризацію майна та земель приєднаних населених пунктів, щоб знати, з чим маємо справу. Головне зараз - намалювати правильний вектор руху громади вперед. І пам'ятати, що час швидко летить. Тому над потрібно працювати вже зараз, щоб у 2025 році усі мешканці Луцької громади відчули конкретні результати", - наголосив Володимир Пшибельський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У районі Львівської у Луцьку бігає зграя бездомних псів (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити