image
 |  2 28 Березня 2018 | 11:56

Завдяки прокуратурі підприємство сплатило понад 50 тисяч на розвиток інфраструктури Нововолинська

Після звернення Володимир-Волинської місцевої прокуратури з позовом до Господарського суду Волинської області обслуговуючий кооператив "ЖБК "Нововолинськ" сплатив понад 52 тис. грн. пайової участі на розвиток інфраструктури шахтарського міста.
Про це інформує прес-служба прокуратури області.
Прокурори встановили, що підприємство, всупереч вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ухилилось від укладення договору пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту та сплати відповідних коштів до місцевого бюджету.
Втрутившись у ситуацію, прокуратура звернулася до суду з позовом в інтересах держави в особі Нововолинської міської ради, вимагаючи стягнення з підприємства цих коштів.
Після звернення прокуратури в суд підприємство добровільно сплатило заборгованість до місцевого бюджету, відтак суд закрив провадження у справі.
Зауважимо, що у відповідності до вимог  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», сплачені підприємством кошти будуть використані для створення і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Нововолинська.
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити