image
 |  2 6 Жовтня 2019 | 20:28

Завідувачка дитсадка на Волині стала чемпіонкою України з самбо

29 вересня в Чорноморську Одеської області відбувся чемпіонат України серед чоловіків і жінок зі спортивного та бойового самбо. В індивідуальному заліку у ваговій категорії понад 80 кг перемога дісталась волинянці – жительці смт Іваничі Мирославі Циголко.

Про це інформує Іваничівська селищна рада.

Турнір тривав протягом двох днів і зібрав на рингу понад 300 спортсменів з 20 регіонів України. Волинь отримала одразу двох чемпіонів: від Іванич – Мирославу Циголко та Володимира-Волинського - Романа Горошкевича. Готував спортсменку до цих змагань заслужений тренер України Анатолій Бондарєв.

З 2014 року Мирослава Циголко очолює дошкільний навчальний заклад «Світлинка» с. Соснина, проте не відмовляється від занять спортом та досягає хороших результатів.

"Вітаємо Мирославу Василівну з перемогою та бажаємо подальших здобутків на Олімпі слави, адже завдяки таким активним людям у нашій громаді зростатимуть майбутні чемпіони, які прославлять її не тільки в Україні, а й у світі", – вітають волинянку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити