image
 |  5 14 Січня 2021 | 19:59

Завтра у Луцьку прощатимуться із військовим Тарасом Мельником

Завтра, 15 січня, відбудеться прощання із волинським Героєм московсько-української війни членом «Легіону Свободи» Тарасом Мельником з позивним «Шах».

Про це повідомив на сторінці Фейсбук лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Прощальна панахида відбудеться 15 січня у Луцьку в храмі Святих Солунських, що на вулиці Гетьмана Мазепи, 61. Поховання – на новому цвинтарі с. Гаразджа.

Нагадаємо, що сьогодні, 14 січня, у Луцькому військовому госпіталі помер Герой московсько-української війни, член ВО «Свобода» Тарас Мельник.

Нагадаємо, що сьогодні, 14 січня, у Луцькому військовому госпіталі помер наш Побратим, Герой московсько-української війни Тарас Мельник.

Тарас Мельник народився 1976 року у Мар‘янівці Горохівського району Волинської області.

Закінчив Львівський інститут внутрішніх справ. У чині капітана воював на московсько-українській війні в складі 24-ї і 53-ї бригад з червня 2015 року по серпень 2016 року. Був членом «Легіону Свободи». Отримав бойові поранення і став інвалідом війни ІІІ групи.

Тривалий час хворів і перебував у військовому госпіталі. У Героя залишився син та дружина. У серпні йому виповнилося 44 роки.

Співчуття родині.

Вічна пам‘ять!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити