image
 |  4 2 Березня 2023 | 12:51

Завтра у Володимирі на сесії розглянуть рекордну кількість земельних питань

Понад 80 земельних питань планую розглянути 3 березня 2023 року на сесії Володимирської міської ради.

Про це інформує "ВолиньUA".

Це і поновлення договорів оренди, затвердження детального плану території, надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, зокрема навіть і щодо встановлення меж міста Володимир, затвердження проектів землеустрою, надання дозволу як фермерським господарствам, так і громадянам на розроблення технічної документації із землеустрою.

Є й дискусійні питання. Розділились думки депутатів щодо питання про надання дозволу на розроблення детального плану території, обмеженої вулицями Устилузька – Смотрицького – під’їзна колія №31 – вулиця Наталії Ужвій – Володимира Великого для ТОВ “СТИР АГРО – М”.

Дана фірма планує реконструкцію наявного інкубатора з добудовою виробничих приміщень потужністю 70 мільйонів пташенят на рік та влаштуванням артезіанської свердловини глибиною до 90 метрів для добування питної води; будівництво елеватора загальною потужністю одночасного зберігання 30000 тонн з сушаркою із підключенням до газопроводу середнього тиску та частковою реконструкцією під’їзної залізничної колії; будівництво гаражів зі стоянкою для автомобільної та сільськогосподарської техніки.

Після жвавого обговорення, заслухавши представника фірми-заявника, депутати все ж рекомендували рішення до розгляду на сесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі за 2 мільйони продають гаражі та баню

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити