image
 |  7 24 Січня 2023 | 19:12

Завтра у Володимирі прощатимуться із командиром розвідників

Додому з війни на вічний спочинок повертається загиблий Герой - захисник України, уродженець села Березовичі Володимирського району Роман Вікторович Середа.

Про це інформує мер міста Ігор Пальонка.

Уродженець села Березовичі у юні роки мешкав у нашому місті, де навчався у тодішній ЗОШ №4. Після одруження 41-річний Роман проживав у м. Новогродівка, був люблячим чоловіком та батьком.

Командир 3 розвідувального відділення, 2 розвідувального взводу розвідувальної роти призваний на військову службу за мобілізацією 26.02.2022. Загинув 19 січня під час виконання бойового завдання щодо відсічі збройної агресії росії проти України у Луганській області.

Завтра, 25 січня о 10.00 проводжатимемо Героя в його останню дорогу живим коридором шани, який пролягатиме вулицями Шпитальною, Ковельською та Луцькою.

Об 11.00 чин похорону розпочнеться у рідному домі Романа в селі Березовичі. Відспівають полеглого Героя у церкві Введення в храм Пресвятої Богородиці та поховають на місцевому кладовищі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити