image
 |  0 17 Серпня 2022 | 15:32

Збирають кошти на пікап для 14-ї бригади

Іваничівці оголосили збір коштів на пікап для 14-ї бригади. Просять долучитися усіх до цієї справи та зробити свій вклад у перемогу.

Про це у фейсбуці написала Катерина Бонюк.

Машини, як і дрони, - розхідний матеріал війни. Їх багато не буває, адже в будь-який момент вони можуть вийти з ладу. Війна триває, тому така реальність. А нашим хлопцям треба далі й далі знищувати ворога і берегти наше мирне небо.

Оголошую збір на пікап для Захисників з 14 бригади. Авто поїде на передову до хлопців з Іваничівщини, Володимира, Луцька та інших міст, щоб возити важливі речі й пришвидшувати нашу Перемогу.

На фото – один із варіантів, але шукаємо ще. Необхідно зібрати не менше 4 тисяч євро. Адже авто маємо доставити з-за кордону та повністю підготувати до роботи в умовах війни.

Ініціативу підтримує Олександра Шептор-Крась і Супчик Іваничі. Також небайдужі мешканці вже допомогли коштами на завдаток для авто. Часу небагато.

Прошу всіх долучитися до цієї гарної справи. Про всі кошти, як попереднього разу, відзвітую.

Разом до Перемоги!

Волонтерська карта

4149499374980256

Катерина Бонюк

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити