image
 |  0 13 Березня 2018 | 07:31

Збірна України завоювала четверте і п'яте золото на Паралімпійських іграх

13 березня українець Тарас Радь виграв четверте золото для української збірної на Паралімпійських іграх у Пхьончхані. Про це повідомляють на сайті змагань.
Про це 13 беpезня 2018 року повідомляє сайт «ГОРДОН».
Радь приніс збірній Україні четверте золотоРадь переміг у біатлонній гонці на 12,5 км серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.
Біатлоністка Шишкова здобула п'яту золоту медаль для України на Паралімпіаді-2018А незабаром перемогу в змаганнях святкувала українська біатлоністка Оксана Шишкова, яка відстріляла на вогневих рубежах без промахів та фінішувала з часом 37.58,9. Гайдом Шишкової у перегонах був Віталій Казаков.
Людмила Ляшенко додала до скарбнички збірної ще одну бронзу, фінішувавши третьою в лижній гонці на 10 км стоячи. Для Ляшенко це вже третя бронзова нагорода Пхьончхана.
В активі збірної України вже 12 нагород – п'ять золотих, дві срібні та п'ять бронзових. У медальному заліку Україна посідає третю позицію, поступаючись США і «нейтральним паралімпійським атлетам».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити