image
 |  0 29 Липня 2018 | 14:32

Збірна України здобула 3 медалі у заключний день ЧС-2018 з веслування

Українські веслувальники завоювали повний комплект медалей в заключний день чемпіонату світу серед молоді та юніорів.


Про це 29 липня 2018 року повідомляє сайт «Sport.ua».


НОК Украины, Каное-четвіркаЄдину золоту нагороду збірній України приніс на цьому чемпіонаті байдарочник Олег Кухарик – вихованець Олександра Симонова, який зараз представляє Горішні Плавні, повторив свій минулорічний успіх, вигравши «п’ятисотку» (1.36,078).


Срібні нагороди у складі каное-четвірки на дистанції 500 м завоювали чемпіони Європи в цьому ж виді - Дмитро Озимок зі Львову, Олександр Яцюк, Павло Семенюк (обидва - з Ковелю) та Ілля Шаргородський з Южного.


Як і на чемпіонаті Європи, «бронзу» завоювала байдарка-четвірка, де компанію Дмитру Даниленку з Дніпра, вінничанам Дмитру Костишену та Денису Лахманову на цей раз склав Олег Кухарик (1.18,901).


Таким чином, на цьому чемпіонаті збірна України завоювала чотири медалі – одну золоту, одну срібну та дві бронзові медалі. Це на одну менше, ніж в 2017-му, але в олімпійських видах зараз завойовані дві медалі (каное-одиночка, 1000 та байдарка-четвірка, 500), а рік тому – одна (каное-двійка, 1000).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити