image
 |  4 11 Червня 2019 | 21:07

Збірна України U-20 - у фіналі Чемпіонату світу

Збірна України зуміла здобути мінімальну перемогу у півфіналі Чемпіонату світу U-20. Хоча матч українці догравали у меншості, а також пропустили у доданий арбітром час.

Про це пише 24спорт

На 12-й хвилині після розіграшу кутого небезпечно пробивав Дришлюк. Але удар українського півзахисника в дотик був неточний. Згодом небезпечний момент був у Корнієнка. Гравець отримав пас на фланг, увійшов у штрафний майданчик, але з гострого кута вирішив пробити сам. М’яч вдарився об сітку із зовнішньої сторони воріт. 

Загалом українці активно почали матч, створивши декілька нагод. І при цьому не дали нічого зробити італійцям біля своїх воріт. 

На 25-ій хвилині Сікан у боротьбі з суперником пробивав по воротах. Але удар головою українського нападника став занадто простим для голкіпера Пліццарі.

Італійці відповіли своїм моментом. Але Скамакка не зумів як слід обробити м’яч у штрафному майданчику, тож його впіймав Лунін.

На 35-ій хвилині українці отримали право на небезпечний штрафний. Пробивав Булеца. Та голкіпер впорався з цим ударом, відбивши м’яч. Невдовзі українці мали ще одну таку спробу. Цього разу дещо ближче і пробивав Корнієнко. Та він відправив м’яч вище воріт.

На 51-й хвилині Пінамонті міг виводити італійців вперед. Він виграв боротьбу в українського захисника та виходив на ворота Луніна. Але пробив невпевнено, і голкіпер відбив м’яч.

Згодом італійці мали ще один небезпечний момент, коли м’яч пролетів повз стійку воріт. Але Скамакка в цій атаці опинився в офсайді, тож все минулося.

На 65-ій хвилині українці вийшли вперед. Конопля пройшов на фланзі та прострелив у штрафний майданчик. А вже там Булеца в дотик відправив м’яч у ворота італійців. Схожий гол Циганков забив у матчі проти Сербії у відборі на Євро-2020.

Як це було: Збірна України розгромила Сербію у матчі кваліфікації Євро-2020

На 72-ій хвилині збірна України могла подвоювати свою перевагу. Супряга отримав пас на хід, опинився сам на сам з воротарем. Але замість того, щоб одразу пробити, змістився вправо. Вже звідти від таки пробив, але м’яч прокотився повз дальню стійку.

Проблеми в українців розпочалися на 80-ій хвилині. Тоді Попов отримав другу жовту картку, і залишив українців у меншості. Тож замість автора голу Булеци вийшов захисник Сафронов.

Читайте також: Лідер збірної України U-20 Попов вже зацікавив декілька клубів

Але після цього українці могли знову забивати. Кащук пробивав з кута штрафного майданчика, але м’яч після його удару влучив у хрестовину воріт.

Вже у доданий арбітром час Скамакка забив гол. Спочатку його зарахували, але арбітр переглянув VAR та не зарахував його. Форвард італійців порушив провила у цьому моменті.

Суперник збірної України у фіналі визначиться у матчі Еквадор – Південна Корея. Фінал відбудеться у суботу, 14 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний тренер "Карпат" заявив, що за дії фанатів на луцькому стадіоні відповідати не буде

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити