image
 |  0 15 Жовтня 2019 | 10:14

Збірна України з футболу перемогла Португалію та вийшла у Євро-2020

У центральній зустрічі групового етапу відбору на Євро-2020 в групі В збірна України на НСК "Олімпійський" приймала Португалію, передає кореспондент УНН.

Вже у дебюті зустрічі українцям вдалося відкрити рахунок. З подачі кутового Сергій Кривцов завдав удару головою на який зреагував Руй Патрісіу. Проте на добиванні успішно відіграв Роман Яремчук. На 27 хвилині Микола Матвієнко виловив м'яч на лівій бровці поля та видав точну, результативну передачу на Андрія Ярмоленка – 2:0.

Чинні чемпіони Європи відповіли кількома гострими спробами, але українцям вдалося втримати ворота "на замку" до перерви. Після відпочинку на 72 хвилині арбітр Ентоні Тейлор вирішив, що м'яч потрапив у руку Тарасу Степаненку в карній зоні "жовто-блакитних", і показав півзахиснику другу жовту картку (вилучення). 11-метровий удар від Кріштіану Роналду досяг мети – 2:1. Однак до кінця баталії гостям не вдалося бодай зрівняти цифри на табло.

Примітно, що українська команда достроково виборола перше місце в групі В (19 очок) і пробилася до фінальної частини Євро-2020.

Додамо також, Португалія залишилась на другій сходинці з 11 балами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик дебютував у суперважкій вазі з перемоги

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити