image
 |  2 21 Вересня 2022 | 12:51

Збував близько 60 доз щомісячно: на Волині викрили наркоторговця (ФОТО)

Волинські правоохоронці викрили наркоторговця. Заходи проводили співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в області спільно з оперативниками та слідчими у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Про це інформує поліція Волинської області.

Під час досудового розслідування правоохоронці задокументували злочинну діяльність 29-річнго жителя селище Благодатне. Методом «із рук в руки» фігурант щомісячно збував близько 60 доз наркотичного засобу канабіс, психотропних речовин Альфа PVP та амфетамін.

Учора, 20 вересня, під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили у нього 5 пакетиків із речовиною, схожою на канабіс.

Окрім цього у зловмисника вилучили 8 набоїв різного калібру та кастет. За фактом незаконного поводження з боєприпасами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Усе направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України волинянину загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідство триває. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити