image
 |  2 4 Квітня 2020 | 14:42

Зеленський і боротьба з корупцією — це однозначно зі світу фантастики, — депутат Волиньради

Відео про продаж державних посад у будь-якій європейській країні мали б ефект атомної бомби для правлячої влади. Але не в нашому випадку. В країні ЗЕ викривачів корупції можуть самих посадити за грати. Зеленський і боротьба з корупцією - це однозначно зі світу фантастики.

Про це заявив на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Волиньради від ВО "Свобода", голова постійної депутатської комісії обласної ради з питань законності та боротьби з корупцією Анатолій Вітів.

"Рік тому Зеленський, перебуваючи у екстазі від передвиборчої кампанії, грозився, що розбереться з Свинарчуками. Тоді він грав роль принципового борця з корупцією і декларував нульову толерантність до корупціонерів. Настала нова весна. З Свинарчуками та можливими оборудками в "Укроборонпромі" ніхто не розібрався. Натомість серед найближчого оточення Зеленського з'явилися свої Свинарчуки - глава Офісу Президента Андрій Єрмак та його брат Денис. А ще випливли оборудки з ПДВ, про які заявив екс-міністр фінансів Ігор Уманський. Від них державна казна втрачає 5 млрд щомісячно. І тут Зеленський, який раніше вдавав з себе поборника корупції, здувся", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Свинарчук Зеленського»: президент змушений відсторонити Єрмака?

На думку Анатолія Вітіва, міф про нетерпимість Зеленського до корупціонерів остаточно зруйнувався кілька днів тому. Вся країна побачила, що на чолі держави перебуває особа, яка не лише не бореться з корупціонерами у вищих ешелонах влади, а й покриває їх.

"У Зеленського забракло принциповості навіть для того, щоб відсторонити Андрія Єрмака від посади на період розслідування. Його мовчання щодо Свинарчуків серед власного оточення виглядає потворно і жалюгідно. І яскраво демонструє риси особистості коміка.

Минулого року Зеленський у властивому популістичному стилі пафосно заявив: усі, хто здасть корупціонера, отримає винагороду у сумі 10% від завданих державі збитків. Але забув уточнити, що він не мав на увазі корупціонерів з власної свити. Викладені нардепом відео про продаж державних посад в будь-якій європейській країні мали б ефект атомної бомби для правлячої влади. Але не в нашому випадку. В країні ЗЕ викривачів корупції можуть самих посадити за грати. Зеленський і боротьба з корупцією - це однозначно зі світу фантастики", - резюмує Анатолій Вітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова версія ОП: Зеленський літав у Оман за гроші жінки, а з дорогою назад допоміг султанат

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити