image
 |  7 22 Січня 2020 | 23:50

Зеленський не міг відповісти на жодне запитання ведучого після виступу в Давосі, – політолог (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський був непідготовлений до стандартних питань від модератора Всесвітнього економічного форуму в Давосі Клауса Шваба.

Про це в ефірі "Прямого" зазначив політолог Андрій Смолій.

"Це не спеціальна заява, а це, по суті, така собі профанація. Тобто Зеленський прочитав те, що йому було написано. Але Зеленський не відповів на жодне питання чітко, аргументовано, з цифрами, які йому задав модератор цього заходу. Тому що просто сказати, що в нас реформи – цього недостатньо.

Потрібно дійсно розказати про реалізацію цих реформ, а не говорити, що ми провели якісь реформи. Хоча насправді будь-який інвестор зайде в Україну і подивиться, що ці реформи станом на сьогодні досі не запущені. Якщо вони не запущені, то це виглядає просто як відверта брехня і маніпуляція, можливо, для українського виборця, можливо, ще для когось", - зазначив Смолій.

Смолій зазначив, що Зеленський був непідготовлений до стандартних питань від модератора Всесвітнього економічного форуму.

"Зеленський був абсолютно не готовий відповідати на ті питання, які задавав йому модератор цього заходу. Хоча питання були цілком зрозумілі. Якщо президент України чи будь-якої іншої держави приїжджає на такий форум і прагне отримати інвестиції, він абсолютно повинен бути готовий до запитань про реформи, про правоохоронну систему, про безпеку в країні. Зеленський тут конкретно не відповів на жодне з цих питань. Тому я думаю, що українській делегації після того, як виступив пан Зеленський, і після того, як він відповів чи не відповів на всі ці питання, можна сміливо збиратися і їхати до Києва", - заявив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «За чий рахунок бенкет?» Українців розлютила «група підтримки» Зеленського в Давосі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити