image
 |  4 24 Січня 2020 | 12:16

Зеленський ніякий як політик і є вкрай обмеженою людиною, - ізраїльські ЗМІ

Світові лідери, схоже, вже зрозуміли, що Зеленський не являє собою нічого як політик і є вкрай обмеженою людиною.

Про це пишуть журналісти ізраїльського телеканалу Arutz 7.

Ізраїльський телеканал Arutz 7 назвав провалом появу президента України Володимира Зеленського на Всесвітньому економічному форумі (ВЕФ) в Давосі. У матеріалі «Фіаско Зеленського на Всесвітньому форумі в Давосі» на сайті каналу журналісти відзначили, що український лідер виступав перед порожнім залом і говорив абсурдні речі.

За даними журналістів видання, на виступі Зеленського були присутні кілька десятків людей. Для порівняння, в матеріалі наводиться, як приклад, виступ прем'єр-міністра Пакистану Імрана Хана, під час якого, за їхніми словами, стався аншлаг.

«Світові лідери, схоже, вже зрозуміли, що Зеленський не являє собою нічого як політик і є вкрай обмеженою людиною», - підсумовують автори статті.

Як приклад абсурдних речей у виступі Зеленського журналісти наводять його слова про вступ України в Євросоюз, а саме його висловлювання про те, що до ЄС слід взяти Україну замість Великобританії. Крім того, видання звернуло увагу на скарги президента на важкий графік. На думку Arutz 7, вони виглядають суперечливо на тлі недавнього скандалу з відпочинком Зеленського в Омані.

Читайте також: Відповідь Зеленського в Давосі дослівно – це просто ганьба та жах, – блогер

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити