image
 |  2 17 Липня 2019 | 16:51

Зеленський панічно боїться, що бойові офіцери не віддадуть йому честь, - Вітів про відміну параду

Ще раз до теми військового параду на День Незалежності. Указ Зеленського про відміну є проявом комплексу власної меншовартості. Зеленський внутрішньо є типовим малоросом. Для нього ідея проводити паради української армії - чужа і незрозуміла. Гордитися власною армією може людина, яка має гордість за свою країну, а не людина, яка ховалася від повістки.

Про це заявив на своїй сторінці у facebook голова Волинської «Свободи» Анатолій Вітів.

Зеленський не довіряє українській армії. Він страшно боїться, що бойові офіцери не віддаватимуть йому честь під час проходження колони. Під час інавгурації подібний прецедент вже був. Він може повторитися на параді. І тоді Зеленський постане перед всією країною як звичайний шоумен з 95-го кварталу, який волею примхливої долі опинився на чолі країни. Плебс побачить, що король то голий. І розчарування Зеленським настане ще раніше, ніж має настати. Цього нова влада ніяк не може допустити.

Зеленський вчергове збрехав, коли говорив про 300 млн гривень на парад. Експерти називають цифру у 35 - 50 млн гривень. Але Зеленський не був би шутом, якби не вигадав чергову байку, щоб потішити електорат і відволікти увагу від теми параду. Замість демонстрації сили українського духу на День назалежності, він витяг з шухляди Януковича ідею про проведення в Україні всесвітньої Олімпіади. Євро-2012 обійшлося Україні у 5 млрд доларів. Олімпіада обійдеться ще дорожче. А скільки грошей буде розкрадено і освоєно новими "слугами народу" і дружніми олігархами, порахувати взагалі важко. Втім, Зеленського це не хвилює. Для нього принципово лише одне: не проводити заходи, які мобілізують націю і вшановують тих, хто відстоює її свободу.

Читайте також: Інформаційна атака за допомогою «фейків»: ВО «Свобода» подали до суду на «24 канал»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити