image
 |  2 6 Жовтня 2019 | 17:46

Зеленський потрапив на гачок Москви, - Микола Федік

Президент Володимир Зеленський потрапив на московський гачок, результатом якого може стати капітуляція України.

Про це голова Луцької міської "Свободи" Микола Федік заявив під час віче "Ні капітуляції" у Луцьку. 

"Зеленський свідомо або несвідомо потрапив на гачок Москви, клюнувши на формулу Штанмайєра. Він демонструє повний провал зовнішньої політики. Не розуміє елементарних речей. За кілька місяців Зеленський може зруйнувати все, що виборювала українська нація роками. Україна може стати жертвою змови, аналогічній Мюнхену у 1938 році. Коли нашу долю вирішать за нас. А Зеленського навіть не покличуть у кімнату, де будуть вести мову про Україну", - наголосив свободівець.

Микола Федік відзначив, що є ознаки курсу на капітуляцію і в інших сферах.

"У бюджеті на 2020 рік урізають фінансування Збройних Сил України. Зменшують видатки на військово-технічні розробки. За останні півроку немає ініціатив у розробці українських ракет, здатних нанести непоправну шкоду агресору. Зеленський і його команда вирішили економити на українцях, на армії, не чіпаючи олігархів. Це може мати погані наслідки. Влада інфікована вірусом малоросійства. Росія хоче скористатися моментом і зробити те, про що мріє завжди - прибрати Україну до своїх рук". 

Зазначимо, що акція проти капітуляції проходить сьогодні по всій Україні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити