image
 |  4 15 Грудня 2019 | 23:45

Зеленський проігнорував річницю створення Православної церкви України

Президент України Володимир Зеленський проігнорував річницю Об'єднавчого собору на якому була утворена Православна церква України, – інформує Прямий.

У неділю, 15 грудня, президент України Володимир Зеленський проігнорував урочисту літургію, присвячено першій річниці Об'єднавчого собору ПЦУ.

Також, станом на 18:00, немає ніяких згадок про цю історичну подію на сайті Офісу президента чи у на офіційних акаунтах у соцмережах глави держави.

Тим часом, учора, 14 грудня, президент України Володимир Зеленський, голова Верховної Ради Дмитро Разумков і прем’єр-міністр Олексій Гончарук вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС у храмовому комплексі на честь Архангела Михаїла УПЦ Московського патріархату на бульварі Верховної Ради у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відвідав московських попів: Зеленський знову розлютив українців (ФОТО)

Зауважимо, що раніше президент України Володимир Зеленський відвідав Бабин Яр лише 29 вересня в 78-ю річницю трагедії вже після офіційних заходів, а також критики головного рабина Києва та України Якова Дов Блайха.

Нагадаємо, на соборі Православної церкви України у Києві предстоятель Епіфаній оголосив про юридичну ліквідацію таких структур, як Українська православна церква (УПЦ) Київського патріархату і Українська автокефальна православна церква УАПЦ.

Ще раніше, 5 грудня Синод ПЦУ ліквідував УПЦ КП і призначив пожиттєве утримання патріарху Філарету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада кинула нам відвертий виклик, – блогер про справу Шеремета

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити