image
 |  4 28 Березня 2019 | 18:29

Зеленський - віртуальний кандидат, - експерт

Володимир Зеленський є віртуальним кандидатом у президенти.

Про це йшла мова під час прес-конференції «Ноу-хау виборів-2019: обіцянки, маніпуляції, психологічні атаки на виборця» у Луцьку.

Експерт «Українського Центру суспільного розвитку» Юрій Подорожній наголосив, що особливістю цієї виборчої кампанії стала віртуальна політика.

«Якщо з кандидатами, які займають у рейтингу соціологів другі і треті місця, а також з тими, хто входить до ТОП-10, виборці та експерти можуть вільно поспілкуватися, задати їм питання, дізнатися про програму, то з Володимиром Зеленським пряме спілкування – табу. Ми бачили лише три ефіри кандидата, та й ті в записі. Тоді як образ цього політика формували медіа з допомогою всім відомого серіалу та телеканалу. Тож ми бачимо як політичні інтереси власника перемістилися в площину виборів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський приховав італійський маєток на «курорті російських олігархів»

Водночас політолог Тарас Літковець зауважив, що в Україні знайшлося багато людей, які у 2010 році проголосували за Януковича. Тому не дивно, що є люди, які готові голосувати за Зеленського.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити