image
 |  4 19 Листопада 2020 | 17:32

Земельний дерибан у селах під Луцьком вимагає жорсткої реакції, - депутат Луцької міськради

Земельний дерибан у селах під Луцьком, влаштований в останні дні роботи сільських рад, вимагає жорсткої реакції.

Про це заявив голова фракції ВО «Свобода» у Луцькій міськраді Микола Федік.

Микола Федік прокоментував інформацію про скандальну нічну земельну сесію у Княгининівській сільраді.

«Земельний нічний дерибан, влаштований у Княгининівській сільській раді в останні дні свого існування, вражає цинізмом і нахабством. Під покровом ночі потай від мешканців громади, депутати вирішили зробити собі, своїм дружинам, родичам і друзям щедрий подарунок. І ось в селах під Луцьком, де вже давно була роздана вся земля, з'являються гектари вільних ділянок. Які зразу ж знаходять своїх щасливих власників. Тоді як простим людям чи учасникам російсько-української війни вже багато років кажуть: вибачте, вільних земель у нас немає. Що це як не типовий прояв корупції і подвійних стандартів?»

Депутат додав, що аналогічні сесію також були проведені в інших селах, які скоро стануть частиною Луцька.

«За моєю інформацією, схожі земельні сесії відбулися і в інших ОТГ, які зараз стануть частиною Луцька - Заборольській та Жидичинській. Просто тамтешнім депутатам пощастило більше. Допитливі журналісти не навідалися до них в гості.

Переконаний: такі речі не мають мати місце в новоствореній Луцькій ОТГ. Луцька міська рада зобов'язана переглянути усі рішення, які були таємно прийняті під час останніх земельних сесій у сільрадах та скасувати їх. Або ж звернутися до суду та відповідних органів, якщо цього вимагають норми закону».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кажуть, землі немає: депутати Княгининівської ОТГ виставили на продаж майже 9 га землі та 6 га в оренду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити