image
 |  0 30 Жовтня 2019 | 12:46

«Земля горітиме у вас під ногами!»: Тягнибок попередив нардепів через ринок землі

Лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок звернувся із попередженням до народних депутатів України напередодні голосування у ВРУ за законопроект про відкриття ринку землі.

Відповідне звернення Тягнибок зробив під час мітингу проти ринку землі під Верховною Радою України.

“Звертаюся з останнім попередженням до кожного із депутатів. Запам’ятайте: земля, яку ви продасте, горітиме у вас під ногами! Українці не для того давали вам владу, щоби ви їх так зраджували. Українці обов’язково помстяться”, – зазначив Олег Тягнибок.

Лідер націоналістів наголосив, що українська земля – це гарантія свободи українців, тому продавати її не можна:

“Українська земля рясно скроплена кров’ю десятків мільйонів українських Героїв. За неї боролися протягом віків і продовжують боротися найвідважніші з українців. Далеко не тільки тому, що це земля наших предків. А тому, що це – наша свобода.

Це гарантія нашої безпеки і територіальної цілісності. Життєвий простір для нас і поколінь наших нащадків. Запорука економічного розвитку, розвитку малого й середнього бізнесу, створення робочих місць і отримання стабільних прибутків. Наповнення місцевих бюджетів через сплату всіх видів податків. Гарантія продовольчої безпеки в державі. І як наслідок – добробут всіх українців”.

Голова “Свободи” повідомив, що з ініціативи депутатів його політичної сили вже понад 100 місцевих рад звернулися до центральної влади з вимогою не допустити відкриття ринку землі.

“Це усвідомлюємо ми, українські націоналісти. Це, як засвідчили останні соціологічні опитування, усвідомлює переважна більшість громадян України.

Це усвідомлює місцева влада – з ініціативи депутатів від ВО «Свобода» вже понад 100 місцевих рад ухвалили звернення до президента, Парламенту й Уряду про неприпустимість розпродажу української землі, зокрема, Волинська, Житомирська, Запорізька, Івано-Франківська, Кропивницька, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька обласні та Івано-Франківська, Луцька, Львівська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська міські ради.

Читайте також: Що заважає капітулювати Зеленському?

І цього досі не усвідомив ні президент, ні його Уряд, ні його Парламент. Ще на Марші слави УПА 14 жовтня ми передали центральній владі відповідне звернення із результатами голосування місцевих рад. Досьогодні – реакції жодної”, – зазначив Олег Тягнибок.

“Натомість – продовження дерибану країни. Із грубим порушенням закону, ховаючись від народу й прикриваючись «благими намірами», влада готується скоїти страшний злочин – відкрити ринок землі”, – додав лідер націоналістів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити