image
 |  2 26 Липня 2019 | 15:39

Земля не резинова, її не можна на верстаті зробити, - волинський фермер про продаж землі

Земля не резинова, її не можна на верстаті зробити, на фабриці виробити скільки потрібно, а про ринок землі мають говорити фахівці, - так вважає голова фермерського господарства «Карпо-Агро», депутат районної ради від ВО «Свобода»,  Павло Карпюк.  

Своїми думками він поділився у Фейсбуці.

«Дивлюсь "право на владу" на плюсах. Говорять про продаж сільськогосподарської землі. Дуже важливо, щоб по цьому питанню говорили і радили, дійсно, фахівці і ті, хто до тої землі має безпосереднє відношення, бо ті, що зараз там говорять, я так бачу, поняття зеленого не мають, що то за земля, їм головне дозволити її продавати. Якийсь Олександр Дубінський, який точно не має відношення до сг землі, зате він точно знає, що землю потрібно продавати, заставляти, якісь порівняння землі з квартирою, про те, що не існує оцінки землі, що людина не може обробляти свою землю, бо не може до неї доїхати і ще купа маячні. І це від людей, які на тій землі жодного колоска не виростили, а в селі були напевно ще в дитинстві (в кращому випадку) зате, ну, точно знають, що з нею робити і дуже хочуть її продавати.

Ще б їм в Україні сг землю скупити, бо вже більше нема, що в тій країні купувати - все розпродали.

А земля не резинова, її не можна на верстаті зробити, на фабриці виробити скільки потрібно, тому, якщо нема тями в даному питанні, то не давай дурних порад.

Але ціль я так бачу - задурити людям голови в селі і купити в них землю», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місцеві ради мають сприяти інвесторам, а не вставляти палки в колеса, – Павло Карпюк

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити